Нашиот тим и контакт

Ева Елерајт

Директор за Северна Македонија

email

Нита Старова

Координатор на програмата и раководител на финансии

email

Милан Живковиќ

Координатор на програмата

email

Ивана Вучкова

Координатор на програмата

email

Локација

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Ул. Борка Талевски 42/6
1000 Скопје
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


назад на почеток