29.04.2020

Тутела

По повод 28-ми април, меѓународниот ден за безбедност и здравје при работа, а актуелната состојба на ширење на коронавирусот, следниот број на ТУТЕЛА го посветуваме на овие теми.

Како прво стручно списание за безбедност и здравје при работе, кое Фондацијата Фридрих Еберт го издава заеднички со Здружението на инженери за заштита, ТУТЕЛА освен штони дава увид во моменталната состојба, ни нуди и конкретни препораки за безбедност и заштита на работното место, но и надвор од него. Останете безбедни, останете здрави, останете информирани!

Целото списание е достапно на следниот линк: Tutela.pdf

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Бул. 8-ми септември 2/2-5
(Зградата на Гранд Плаза), 
1000 Скопје, 
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


назад на почеток