15.03.2021

Презентација на Студијата за жените на Република Северна Македонија 2020/2021

Повеќе информации за денешната презентација на Студијата за жените на Република Северна Македонија 2020/2021, како и за клучните поенти можете да најдете тука.

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Бул. 8-ми септември 2/2-5
(Зградата на Гранд Плаза), 
1000 Скопје, 
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


назад на почеток