28.12.2020

„Предизвици” бр.8

Имајќи ја предвид важноста на образованието, а посебно денес, овој број на „Предизвици” посвети внимание на темата, со намера да контрибуира во оваа исклучително важна дебата. Се разбира, во ова издание од објективни причини невозможно беше да се прелистаат сите битни прашања, но, сепак, пред Вас се вистина интересни текстови од референтни автори, секој со свои специфични согледби.

Новиот број на Предизвици можете да го преземете ТУКА

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Бул. 8-ми септември 2/2-5
(Зградата на Гранд Плаза), 
1000 Скопје, 
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


назад на почеток