28.09.2020

Политичка академија за социјална демократија 2020

Овој викенд се одржа вториот модул од единаесеттата Политичка академија за социјална демократија 2020 во организација на Фондацијата Фридрих Еберт -Скопје и Прогрес Институт, и со поддршка на Олаф Палме и Фондацијата Калеви Сорса.

  •  
  •  

Учесниците имаа можност да ги дискутираат за актуелните предизвици со кои се соочува социјалдемократијата и да креираат свои предлози и решенија за социјално – економските проблеми со кои се соочуваат граѓаните, пред се за справување со нееднаквоста во општеството.

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Бул. 8-ми септември 2/2-5
(Зградата на Гранд Плаза), 
1000 Скопје, 
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


назад на почеток