02.12.2020

Покажете ни го својот талент, разбирање и поимање за „Другите“ (Тhe Others).

„Портрет“ во соработа со Фондацијата Фридрих Еберт ве кани да создадете слика, фотографија, текст, песна, илустрација или да се изразите на било кој начин за тоа како ги гледате луѓето околу себе.

Колку се различни или колку се истикако ги цените и уживате нивните различности и квалитети.

Инспирирајте нè и потсетете нè, зашто на еден или друг начин сите сме луѓе.

Повеќе информации околу пријавувањето прочитајте на линкот: 

https://portret.digital/otvoren-povik-za-kreativni-dela-na-tema-drugite-the-others/

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Бул. 8-ми септември 2/2-5
(Зградата на Гранд Плаза), 
1000 Скопје, 
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


назад на почеток