03.07.2020

Новото издание на „Предизвици“ можете да го најдете во електронска форма на следниот линк

Во овој број на „Предизвици“ со свои експертизи се јавуваат афирмирани автори од земјата и од странство.

За последиците од Ковид-19, општо за светот, и посебно за македонското општество, од најразлични аспекти: здравствен, економски, социјален, социолошки, психолошки, филозофски, меѓународен, политички, безбедносен и цел спектар други сфери, во овој број на „Предизвици“ со свои експертизи се јавуваат афирмирани автори од земјата и од странство.

Новото издание на „Предизвици“ можете да го најдете во електронска форма на следниот линк:

http://library.fes.de/pdf-files/bueros/skopje/15369/06-2020-06.pdf

Доколку сакате списанието да го добивате и во печатена форма, ве молам испратете ги Вашите податоци, адреса и телефонски број.

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Бул. 8-ми септември 2/2-5
(Зградата на Гранд Плаза), 
1000 Скопје, 
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


назад на почеток