10.02.2020

ФЕС Скопје е подржувач на Меѓународната недела Иновации во хуманистичките и општествените науки

ФЕС Скопје е подржувач на Меѓународната недела Иновации во хуманистичките и општествените науки која ќе се одржи во периодот од 17-21.02.2020 на Филозофскиот факултет во Скопје.

Во рамки на програмата на конференцијата ќе имаме можност да проследиме интересни излагања и диксусии за иновативните пристапи на разновидни и актуелни теми од општествените науки. Програмата можете да ја погледнете тука.

Фондација Фридрих Еберт Скопје

Ул. Борка Талевски 42/6
1000 Скопје
Северна Македонија

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


назад на почеток