Qëndrueshmëri dhe siguri

Marrëdhëniet e mira fqinjësore dhe sundimi funksional i ligjit janë parakushtet për krijimin dhe mbajtjen e një sistemi demokratik. Përveç kësaj, një shoqëri ka nevojë për pjesëmarrje aktive dhe demokratike të të gjithë qytetarëve të saj dhe për dialog diplomatik nëpërmjet bashkëpunimit dypalësh.

Gjatë punës tonë në Maqedoninë e Veriut bashkojmë aktorë progresivë nga politika, shoqëria civile dhe mjedisi akademik për të bashkëpunuar dhe krijuar vizione të reja të përbashkëta dhe udhërrëfyes që ndikojnë në politikat kombëtare në rrugën drejt një mjedisi të sigurt.

Lajmet e fundit dhe Ngjarjet

05.05.2020 | Qëndrueshmëri dhe siguri | News

Mitet dhe faktet mbi ndikimin e koronavirusit ndaj ambientit jetësor

Shpërndarja e papritur e virusit të ri korona gjeti të papërgatitur shumë qeveri anembanë botës, me ç’rast imponoi përdorimin e masave mesjetare për...


më shumë

23.12.2019 | Qëndrueshmëri dhe siguri | News, Ngjarje

Promotion of the publication "The City in Transition - From Ecological, Socio-Spatial, Architectural Change to а Sustainable City: Skopje Between Theory and Opportunities"

Which social processes influence certain changes in the city? How do these changes change the identity of the city?


më shumë

20.08.2019 | Qëndrueshmëri dhe siguri | Ngjarje

Kamp për qëndrueshmëri

Fondacioni Fridrih Ebert, Zyra në Shkup bashkë me Eco Logic, organizatë e cila është e përqëndruar në mbrojtjen dhe rruajtjen e mjedisit jetësor, për...


më shumë

FES interaktive

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: Borka Talevski 42/6,
1000 Shkup,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


Kthehu në fillim