Ngjarje

  • Foto: FES Shkup

Lajmet dhe Ngjarjet

Friday, 15.09.17 - Shkup | Barazia dhe drejtësia sociale | Ngjarje

Konferenca kombëtare e personave të varfër dhe të përjashtuar nga shoqëria

Fondacioni Friedrich-Ebert në Shkup priti Konferencën e gjashtë kombëtare për personat e varfër dhe të përjashtuar nga shoqëria.


më shumë

Monday, 12.06.17 to Wednesday, 14.06.17 - Shkup | Programe rajonale | Ngjarje

Modeli ekonomik: Drejt një politike koherente të zhvillimit në Evropën Juglindore

Diskutimi publik si pjesë e dytë e projektit "Modeli ekonomik: Drejt një politike koherente të zhvillimit në Evropën Juglindore", që është pjesë e...


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


Kthehu në fillim