Ngjarje

  • Foto: FES Shkup

Lajmet dhe Ngjarjet

02.10.2018 | Dialogu politik dhe angazhimi i shoqërisë civile | Ngjarje

Fondacioni Fridrih Ebert, zyra në Shkup ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Qeverinë e Republikës së Maqedonisë

Fondacioni Fridrih Ebert, zyra në Shkup ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Qeverinë e Republikës së Maqedonisë me 23 gusht të vitit 2018.


më shumë

10.09.2018 | Arsimi dhe politikat rinore | Ngjarje

Forum: Perspektivat rinore për zhvillim lokal

Me 17 gusht, 2018 tek Përmendorja e Lirisë në Koçan për herë të parë u organizua Forum për të rinj ku njëkohësisht u hap edhe Festivali muzikor i...


më shumë

06.09.2018 | Programe rajonale | Ngjarje

Konferenca rajonale Vuçko 2018

Në periudhën prej 30 gusht deri më 2 shtator të vitit 2018, nën organizim të Fondacionit Friedrich Ebert është mbajtur për të tetën herë Konferenca...


më shumë

03.07.2018 | Integrimi në BE | Ngjarje

Lajme të rrejshme (Fake news): Demonizimi i tjetrit

Trendi në rritje i lajmeve të rrejshme dhe përhapja e keq informimit po bëhet problem global. Përhapja e storjeve, thashethemeve përmes mediave...


më shumë

28.06.2018 | Programe rajonale | Ngjarje

Kampi Veror Rinor i Pestë për “Perspektiva Socialdemokrate – Të Rinjtë në Evropën Juglindore”

Më tepër se pesëdhjetë të rinj nga rajoni kanë marrë pjesë këtë vit në Kampin Veror Rinor në temën “Perspektivat Socialdemokrate – Të Rinjtë në...


më shumë

17.05.2018 | Barazia dhe drejtësia sociale | Ngjarje

Barazia është e rëndësishme!

Më shumë tatime, por vetëm për ata që munden t’ia lejojnë vetes! Në panel anësor në Samitin e Ballkanit Perëndimor në Sofje, Dragan Tevdovski komentoi...


më shumë

Saturday, 25.11.17 | Barazia dhe drejtësia sociale | Ngjarje

LeavingNoWomanBehind

Heroinat e përditshmërisë: Shfaqja e modës ishte si asnjë më parë në Maqedoni - modelet e modës ishin gra - heroina nga jeta jonë e përditshme që...


më shumë

Friday, 03.11.17 to Sunday, 05.11.17 | Dialogu politik dhe angazhimi i shoqërisë civile | Ngjarje

Festivali i filmit hulumtues në Shkup

Festivalet janë gjithmonë thirrje për festë dhe me edicionin e parë të Festivalit të Filmit Hulumtues të Shkupit synojmë të festojmë idetë, guximin...


më shumë

Thursday, 05.10.17 - Shkup | Arsimi dhe politikat rinore | Ngjarje

Përmes pjesëmarrjes dhe dialogut drejt politikave të suksesshme rinore - konferencë rajonale për të rinjtë

Këshilli Rinor Kombëtar i Maqedonisë (KRKM) në bashkëpunim me Fondacionin Friedrich-Ebert Shkup (FES) priti konferencën rinore rajonale "Përmes...


më shumë

Friday, 15.09.17 to Tuesday, 19.09.17 - Krushevë | Arsimi dhe politikat rinore | Ngjarje

Konferenca ndërkombëtare e rinisë

Ashtu si çdo vit, FES është krenar që edhe njëherë ishte pjesë e Konferencës Ndërkombëtare të Rinisë në Krushevë.


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


Kthehu në fillim