Ngjarje

  • Foto: FES Shkup

Lajmet dhe Ngjarjet

Saturday, 25.11.17 | Barazia dhe drejtësia sociale | Ngjarje

LeavingNoWomanBehind

Heroinat e përditshmërisë: Shfaqja e modës ishte si asnjë më parë në Maqedoni - modelet e modës ishin gra - heroina nga jeta jonë e përditshme që...


më shumë

Friday, 03.11.17 to Sunday, 05.11.17 | Dialogu politik dhe angazhimi i shoqërisë civile | Ngjarje

Festivali i filmit hulumtues në Shkup

Festivalet janë gjithmonë thirrje për festë dhe me edicionin e parë të Festivalit të Filmit Hulumtues të Shkupit synojmë të festojmë idetë, guximin...


më shumë

Thursday, 05.10.17 - Shkup | Arsimi dhe politikat rinore | Ngjarje

Përmes pjesëmarrjes dhe dialogut drejt politikave të suksesshme rinore - konferencë rajonale për të rinjtë

Këshilli Rinor Kombëtar i Maqedonisë (KRKM) në bashkëpunim me Fondacionin Friedrich-Ebert Shkup (FES) priti konferencën rinore rajonale "Përmes...


më shumë

Friday, 15.09.17 to Tuesday, 19.09.17 - Krushevë | Arsimi dhe politikat rinore | Ngjarje

Konferenca ndërkombëtare e rinisë

Ashtu si çdo vit, FES është krenar që edhe njëherë ishte pjesë e Konferencës Ndërkombëtare të Rinisë në Krushevë.


më shumë

Friday, 15.09.17 - Shkup | Barazia dhe drejtësia sociale | Ngjarje

Konferenca kombëtare e personave të varfër dhe të përjashtuar nga shoqëria

Fondacioni Friedrich-Ebert në Shkup priti Konferencën e gjashtë kombëtare për personat e varfër dhe të përjashtuar nga shoqëria.


më shumë

Monday, 12.06.17 to Wednesday, 14.06.17 - Shkup | Programe rajonale | Ngjarje

Modeli ekonomik: Drejt një politike koherente të zhvillimit në Evropën Juglindore

Diskutimi publik si pjesë e dytë e projektit "Modeli ekonomik: Drejt një politike koherente të zhvillimit në Evropën Juglindore", që është pjesë e...


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


Kthehu në fillim