Ngjarje

  • Foto: FES Shkup

Lajmet dhe Ngjarjet

17.03.2021 | Qëndrueshmëri dhe siguri | News, Ngjarje

Qëllimet dhe drejtimet strategjike të një vendi janë kyçe për arritjen e zhvillimit të qëndrueshëm.

Ashtu, afirmimi i fuqishëm i Republikës së Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në Bashkimin Evropian si dhe statusit ekzistues në anë të Marrëveshjes...


më shumë

18.02.2021 | News, Ngjarje

#DhjetëPikatKryesorePër Fotografinë e madhe: ekonomia maqedonase në afatin e mesëm dhe të gjatë

Që të lëvizim në drejtim të duhur, nevojitet një konsensus për atë se ku duam që të arrijmë. Pikat kryesore për Fotografinë e madhe gjenden në linkun.


më shumë

30.11.2020 | Barazia dhe drejtësia sociale | News, Ngjarje

Fotografia e madhe: Ekonomia maqedonase në afat të mesëm dhe të gjatë

Më 23 nëntor, Fondacioni “Fridrih Ebert” Zyra në Shkup, e promovoi Studimin shkencor “Fotografia e madhe: Ekonomia maqedonase në afat të mesëm dhe të...


më shumë

06.11.2020 | News, Ngjarje

Ceremonia e Çmimit për të Drejtat e Njeriut (online ngjarje)

Së bashku! Forcimi i të Drejtave të Njeriut dhe Multilateralizmit.

16 Nëntor 2020. Nga ora 16:00 - 17:30: Bisedë me Zoran Zaev. Lavdërim nga Heiko...


më shumë

02.11.2020 | News, Ngjarje

U MBAJT EDICIONI I KATËRT I FESTIVALIT TË FILMIT INVESTIGATIV – SHKUP

Festivali i Filmit Investigativ - Shkup i katërti me radhë u mbajt në periudhën nga 20 deri më 25 tetor, organizuar nga Platforma për Gazetari dhe...


më shumë

26.10.2020 | News, Ngjarje

PROMOVIM I ANALIZËS DHE DEBAT PËR “NDIKIMI I KOVID-19 MBI DEGËT QË PAGUHEN PAK DHE QË JANË ME PUNË INTENSIVE”

Fondacioni Friedrich Ebert Shkup në partneritet me shoqatën e qytetarëve “Gllasen Tekstilec” nga Shtipi realizoi Analizë me temë "Ndikimi i Kovid-19...


më shumë

14.09.2020 | Qëndrueshmëri dhe siguri | News, Ngjarje

Njihu me malin për zhvillim të qëndrueshëm lokal "Eja në Ponikvë, njihe rajonin!"

Komunitetet që zhvillimin e tyre e mbështesin në mbrojtjen dhe promovimin e burimeve natyrore janë komunitete që realizojnë përparim ekonomik që është...


më shumë

08.07.2020 | News, Ngjarje

Edicionin e ri të revistës "Sfidat" mund ta gjeni në formën elektronike në hallkën e mëposhtme

Në këtë botim të "Sfidat", me ekspertizën e tyre, paraqiten autorë të njohur nga vendi dhe jashtë.


më shumë

17.06.2020 | News, Ngjarje

FES ia ofron Çmimin për të Drejtat e Njeriut 2020 Zoran Zaevit

Në përvjetorin e dytë të Marrëveshjes së Prespës, Friedrich-Ebert-Stiftung ka kënaqësinë të njoftojë që sivjet, Çmimi për të Drejtat e Njeriut i...


më shumë

29.04.2020 | News, Ngjarje

Tutela

Me rastin e 28 Prillit, Ditës Ndërkombëtare të Sigurisë dhe Shëndetit në Punë, duke pasur parasysh gjendjen aktuale të shpërndarjes së koronavirusit,...


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


Kthehu në fillim