29.04.2020

Tutela

Me rastin e 28 Prillit, Ditës Ndërkombëtare të Sigurisë dhe Shëndetit në Punë, duke pasur parasysh gjendjen aktuale të shpërndarjes së koronavirusit, numrin vijues të TUTELLA-s ja përkushtojmë këtyre temave.

Si revistë e parë profesionale për siguri dhe shëndet në punë, të cilën Fondacioni Fridrih Ebert e publikon bashkarisht me shoqatën e inxhinierëve për mbrojtje, TUTELLA përveç që na jep pasqyrë për gjendjen momentale, na ofron edhe rekomandime konkrete për siguri dhe mbrojtje në punë, si dhe jashta saj. Qëndroni të sigurtë, qëndroni të shëndetshëm, qëndroni të informuar!

Revistën e plotë mund ta gjeni në linkun në vijim: Tutela.pdf

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


Kthehu në fillim