08.04.2020

Fondacioni Fridrih Ebert - Shkup shpall thirrje për institute hulumtuese dhe OJQ për partneritet në zbatimin e hulumtimit

Fondacioni Fridrih Ebert - Shkup shpall thirrje për institute hulumtuese dhe OJQ për partneritet në zbatimin e hulumtimit: Studim për gratë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Të gjitha informatat për thirrjen mund t'i gjeni këtu.

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Skopje

Adresa: 8-mi Septemvri 2/2-5
(TCC Grand Plaza),
Shkup 1000,
Maqedonia e Veriut

+389 2 3093-181 / -182
contact(at)fes-skopje.org


Kthehu në fillim