Autorsia

Legal notice of Friedrich-Ebert-Stiftung e.V.

Friedrich-Ebert-Stiftung e.V.
Godesberger Allee 149
D-53175 Bonn
+49 (0) 228 883-0
+49 (0) 228 883-9207

www.fes.de

Redaktor

Friedrich-Ebert-Stiftung Skopje

St. Borka Talevski 42/6
100 Skopje
Macedonia

+389 2 3093181/ -182

contact(at)fes-skopje.org
www.fes-skopje.org

Përgjegjës për përmbajtjen

Drejtor i Zyrës, Eva Ellereit

Ndërtimi dhe zbatimi teknik i faqes së internetit FES Template

itcreate. kommunkation
www.itcreate.de

Kthehu në fillim